«Δε χρειαζόμαστε άλλο μνημόνιο»

«Δεν χρειαζόμαστε άλλο μνημόνιο, όχι μόνο βγαίνουμε, αλλά η Ελλάδα θα είναι απολύτως ασφαλής στην μετά μνημόνιο εποχή» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο 13ο συνέδριο του ΣΕΤΕ. «Την πόλωση κανείς δεν την θέλει, αλλά δεν μπορεί
η κυβέρνηση να επιτρέψει σε κανέναν να καταργήσει όσα έχουν γίνει και να εμποδίσει τις μεταρρυθμίσεις», επεσήμανε ο πρωθυπουργός ο οποίος άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι υπάρχουν και «κάποιοι που ειρωνεύονται ή προσπαθούν να καταργήσουν τέτοιες επιτυχίες». «Τους βρήκαμε απέναντι όταν για παράδειγμα καταργήσαμε το καμποτάζ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στον τουρισμό λέγοντας ότι ο τουρισμός υπήρξε το μεγάλο στήριγμα της Ελλάδας στις δύσκολες στιγμές και παραμένει η ατμομηχανή και ο μοχλός επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας. Ο τουρισμός σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο τόσο από ποσοτική όσο και από ποιοτική άποψη. Ο τουρισμός θα διαδραματίσει ρόλο καταλύτη και για άλλους κλάδους και θα δώσει δουλειές και έσοδα στο κράτος, αρκεί να διατηρήσουμε την σταθερή πορεία.

Εν τω μεταξύ, αύριο στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο. Στην ατζέντα της συνάντησης είναι η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες καθώς και οι εξελίξεις στο μέτωπο της Οικονομίας ενόψει και της επόμενης επίσκεψης της τρόικας στην Αθήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα