Χιπ: «Απόλυτος σεβασμός στην Ελλάδα»

Ο Μίκαλ Χίπ στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε, μίλησε για την εξαιρετική εικόνα της Ελλάδας, την δυνατή άμυνα παρά τις απουσίες, αλλά και την γρήγορη επίθεση.

Ο τεχνικός της Σλοβακίας  είπε

Για την κατάσταση των Σκρτελ, Βάις: «Είμαστε εντάξει. Ο Σκρτελ είναι καλά και σε καλή κατάσταση. Ο Βάις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα αποφασίσουμε τελευταία στιγμή. Ο Χάμσικ είναι έτοιμος»

Για την εικόνα της Ελλάδας: «Παρακολουθήσαμε όλα
τα ματς της Ελλάδας. Περίμενα ότι θα έχει πολλές αλλαγές και θα είναι ανανεωμένη ομάδα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, όπως είναι οι Κατσουράνης, Καραγκούνης».

Για τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας: «Η εμπειρία είναι το δυνατό της σημείο, όπως και η αυτοπεποίθηση της. Είναι αποτελεσματικοί στην επίθεση, αν και δεν ρισκάρουν. Όλοι σέβονται την Ελλάδα, τους παίκτες της, αν και δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή του 2004»

Για τα προβλήματα της εθνικής: «Υπάρχουν προβλήματα στην άμυνα, λείπουν τρεις παίκτες, όμως ο Σάντος μπορεί να βρει λύσεις, η Ελλάδα έχει καλούς παίκτες».

Για το φαβορί της αυριανής αναμέτρησης: «Η Ελλάδα είναι το φαβορί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε πριν αγωνιστούμε. Θέλουμε τη νίκη και αυτός είναι ο στόχος μας. Η Ελλάδα είναι ψηλά (10η) στον κόσμο και αυτό σημαίνει πολλά για τον αντίπαλο μας»
Keywords
Τυχαία Θέματα