Χαμόγελα αισιοδοξίας στον Παναθηναϊκό

Βραδιά αισιοδοξίας ήταν η αποψινή για τον Παναθηναϊκό στο δυνατό φιλικό με τη Λάτσιο, 0-0, στην επιστροφή του στη Λεωφόρο, μπροστά σε περίπου 14.000 κόσμο.

Το τελικό 0-0 στο ματς με τη Λάτσιο δείχνει ικανό να σηματοδοτήσει τη βάση για μια νέα αρχή της ολοκαίνουργιας ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να ρίξει στη μάχη από το ξεκίνημα τις επτά από τις οκτώ μεταγραφές του Παναθηναϊκού,

εξαιρουμένου του Μάρκους Μπεργκ. Έβαλε μάλιστα και όσους αποκτήθηκαν αυτή την εβδομάδα, δηλαδή τους Καρέλη, Μπεΐντ, Σίλντενφελντ. Ειδικά αυτοί οι τρεις βοήθησαν πάρα πολύ για να παρουσιαστεί στο χορτάρι μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, με βασικό όπλο τη μαχητικότητα.

Ο Παναθηναϊκός είχε δυνάμεις και πάλεψε όλες τις φάσεις του αγώνα. Πίεσε τη Λάτσιο και ανταπεξήλθε χωρίς ιδιαίτερο ζόρι στο πρέσινγκ των Ιταλών. Όταν μάλιστα στο τελευταίο ημίωρο μπήκε στο ματς ο Μπεργκ, φάνηκε ότι μόλις ο Σουηδός ανακτήσει πλήρως αγωνιστικό ρυθμό, θα γίνει το μεγάλο όπλο των Πρασίνων.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Θανάσης Ντίνας. Θεωρητικά βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα έναντι του Μπαϊράμι και του Μαυρία όταν αποθεραπευτεί αλλά και του Πράνιτς εφόσον αποκτηθεί, αλλά έδειξε έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα