Χαλάει ο καιρός

Έκτακτο Δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ σύμφωνα με το οποίο από την Τετάρτη αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων προβλέπονται γι αυριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Η μεταβολή του καιρού θα είναι σημαντική και αναμένεται να αρχίσει τις απογευματινές ώρες και από τα βορειοδυτικά της χώρας και θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη
και την Παρασκευή.

Αναλυτικότερα:

1. Σήμερα Τετάρτη (09-09-2015) βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία και σταδιακά στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανόν την Κεντρική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.

2. Αύριο Πέμπτη (10-09-2015) τα έντονα φαινόμενα τα οποία θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στις προαναφερθείσες περιοχές αργά τη νύχτα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.

3. Μεθαύριο Παρασκευή (11-09-2015) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα