Μπήκε στο "κόλπο" η Λίβερπουλ

Οι Reds είναι εδώ. Ξανά στην... κουβέντα για τον τίτλο. Με σπουδαία μπάλα και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που τη φέρνει τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι κατέκτησε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με σκορ 3-2 της Φούλαμ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8' με απίστευτο αυτογκολ του Κόλο Τουρέ για να ισοφαρίσει στο 41' ο Στάριτζ. Η Φούλαμ προηγήθηκε εκ νέου στο 63' με τον Ρίτσαρντσον αλλά ο Κουτίνιο στο 72' και ο Στίβεν Τζέραρντ με πέναλτι που κέρδισε στο πρώτο λεπτό των καθυστέρησεων, χάρισαν τη νίκη στους "κόκκινους".


Στο

μεταξύ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Αρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Η καλύτερη στιφμή του αγώνα ανήκε στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League με τον Φαν Πέρσι να σημαδεύει στο 80' το δοκάρι της εστίας του Σέζνι.


Στα άλλα παιχνίδια για την 26η αγωνιστική: Νιουκάστλ-Τότεναμ 0-4, και Στόουκ Σίτι-Σουόνσι 1-1. Ελέω κακοκαιρίας αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Σίτι-Σάντερλαντ και Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας.


Στην βαθμολογία η Τσέλσι έχει 57 βαθμούς και ακολουθεί η Άρσεναλ με 56β. Η Σίτι είναι στους 54β. με ένα ματς λιγότερο και η Λίβερπουλ έχει 53β.

Keywords
Τυχαία Θέματα