Μπαρτζώκας: «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση»

Ο Ολυμπιακός κινείται στους ρυθμούς της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους γενικότερους στόχους της ομάδας του στην Ευρωλίγκα.


«Στην ομάδα μας δεν έχει κανείς καμία αμφιβολία και ψευδαίσθηση για το πώς είναι ό όμιλός μας στο ΤΟP 16. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους.

Η νίκη μας στην Βιτόρια ξεχάστηκε την επόμενη ημέρα», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει

του παιχνιδιού με την Ουνικάχα Μάλαγα, για την οποία τόνισε πως «είναι μία πολύ σκληρή ομάδα.

Κερδίσαμε δύο φορές τη Μάλαγα και στην Ισπανία έκαναν πολύ καλή εμφάνιση οι Σπανούλης και Λοτζέσκι. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Για μας μετά το διάστημα των τραυματισμών και της αγωνιστικής κρίσης είμαστε καλύτερα στις προπονήσεις.

Αυτό μας κάνει αισιόδοξους. Πέτγουεϊ, Μουν και Κόλινς είναι όλο και σε καλύτερη κατάσταση. Η Μάλαγα παίζει σε πολύ έντονο ρυθμό με πιεστική άμυνα. Έχει την απουσία του Κάλουγεϊ αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι».

Επίσης, ο προπονητής των Πειραιωτών ανέφερε πως «ως νικητής της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στους «8».

Το πλεονέκτημα έδρας και τον αντίπαλο θα τον δούμε τότε. Δεν υπάρχει καμία ομάδα, ακόμα κι αυτές με το μεγαλύτερο μπάτζετ, που να ξεκινάει την σεζόν και να λέει πως θα πάρει την Ευρωλίγκα. Θυμηθείτε πώς πανηγύρισε η ΤΣΣΚΑ, όταν προκρίθηκε στο Final Four».

Keywords
Τυχαία Θέματα