Μπαράζ κινητοποιήσεων

Κλειστή και η δεξιά λωρίδα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, λόγω συγκέντρωσης έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από σχολικούς φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να τηρήσει τις δεσμεύσεις του ότι θα απορροφηθούν σε άλλες θέσεις εργασίας.

Το μεσημέρι, πάντως, ο υπουργός θα γίνει δεκτός από τον Κάρολο Παπούλια προκειμένου να τον ενημερώσει για τις καταργήσεις-συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων.

Υπολειτουργεί έως τις 2 το μεσημέρι το δημόσιο, λόγω τετράωρης παναττικής στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ.

Μέλη της πραγματοποιούν στην Ευελπίδων συγκέντρωση συμπαράσταση στον συνδικαλιστή Παύλο Αντωνόπουλο, ο οποίος δικάζεται σήμερα.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν τα νοσοκομεία έως τις 15.00. Γιατροί και εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στις 12.30 πανυγειονομική συγκέντρωση έξω από το υπ. Υγείας για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.

Νέα κινητοποίηση και των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Έχουν συγκεντρωθεί στην Ομόνοια ενώ θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας με πρώτο σταθμό το υπουργείο εργασίας

Συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΔΕΗ στις 15.30 στην οδό Χαλκοκονδύλη, με αφορμή την εισαγωγή στη Βουλή της συζήτησης του σχεδίου Νόμου για την ιδιωτικοποίηση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (AΔΜΗΕ. )

Keywords
Τυχαία Θέματα