Ψηφοφορία εν μέσω ενστάσεων

Ψηφίζεται σήμερα στο τρίτο θερινό τμήμα της βουλής η τροπολογία με τις διορθώσεις του ΕΝΦΙΑ με φόντο τις ενστάσεις και από βουλευτές της συμπολίτευσης. Έκκληση στους βουλευτές της συμπολίτευσης να διαφυλάξουν την πορεία της χώρας ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού, απηύθυνε χθες ο υπουργός Οικονομικών κατά την τοποθέτηση του στη βουλή. Αντιλαμβάνομαι -είπε ο υπουργός-

την πίεση των βουλευτών, όμως τώρα που το πρόγραμμα φθάνει στο τέλος του πρέπει να κάνουμε το σωστό και το αναγκαίο για τη χώρα, αφήνοντας αιχμές για λαϊκισμό και παροχολογία προς όσους ασκούν κριτική.

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νικος Σηφουνάκης δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την τροπολογία και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να αντικατασταθεί απο την αυριανή ψηφοφορία κατόπιν συνομιλίας που είχε με τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα.

Διατεθειμένος να μην ψηφίσει τη τροπολογία εμφανίστηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης.
Ο βουλευτής της ΝΔ Λευτερής Αυγενάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα επεσήμανε ότι δεν πρέπει να υπάρξει και 2ο αυτογκόλ για την Κυβέρνηση.

Οι πολυαναμενόμενες αλλαγές του ΕΝΦΙΑ, δεν αλλάζουν τη ληστρική αποστολή του νόμου να ξεζουμίσει τη λαϊκή οικογένεια» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα