Αστέρας και στη... βροχή (3-0)

Ο Αστέρας παραμένει... αφιλόξενος στην Τρίπολη. Και ο Ατρόμητος έγινε μια ακόμη ομάδα που το κατάλαβε (3-0). Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη χόρευε στην βροχή και δεν άφησε κανένα περιθώριο... αμφισβήτησης, στον αντίπαλο της. Τρία γκολ, δύο δοκάρια και μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση απο μια ομάδα που δικαίως βρίσκεται στα υψηλά βαθμολογικά πατώματα της Σούπερ Λιγκ.
Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες
του Τσιώλη πρέσαραν ψηλά τον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να κερδίζουν συνεχώς τη μπάλα και να βγαίνουν με καλές προϋποθέσεις μπροστά, έχοντας τους Ράγιος και Ναβάρο σε εξαιρετική μέρα. Μπορεί η στατιστική να δείχνει πως η πρώτη καλή φάση ήρθε από τον Ατρόμητο, αλλά το δοκάρι του Γκαρσία στο 13' είχε μεγάλη δόση τύχης, μιας και προήλθε από γέμισμα και κακό υπολογισμό της μπάλας από τον Φούλοπ. Ενα λεπτό αργότερα ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαρτολίνι σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Αστέρας παρά το γκολ δεν έριξε ρυθμούς και έγινε ακόμα πιο επιθετικός, με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ στο 25'. Ο Ράγιος με μαγική πάσα βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Ναβάρο, που μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, την ώρα που ο Ατρόμητος παρέπαιε και θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλα γκολ. Αρχικά στο 33', όταν ο Ντε Μπλάσις είχε σουτ στο δοκάρι και έξι λεπτά αργότερα, σουτ του Ράγιος σταμάτησε κι αυτό στο δοκάρι του Ιτάντζ.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο μέρος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τσιώλη, με αποτέλεσμα να σημειώσει ακόμα ένα γρήγορο γκολ και να τελειώσει πολύ νωρίς το ματς. Στο 57', η συνεργασία Ράγιος - Ναβάρο ήταν και πάλι εξαιρετική, με τον πρώτο να κάνει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και τον Ναβάρο να πλασάρει από πάνω τον Ιτάντζ και να σημειώνει το 3-0, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Μπάγεβιτς έκανε πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο των Μπρίτο και Σουμπίνιο, αλλά ήταν πολύ αργά, αφού ο Αστέρας με το υπέρ του 3-0 οπισθοχώρησε λίγα μέτρα πιο πίσω, έκλεισε τους χώρους και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη νίκη, η οποία τον φέρνει στους 20 βαθμούς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο (82' Εγκον), Φραγκουλάκης (64' Κουρμπέλης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Γκάμπριελ (76' Καλαντζής), Ναβάρο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (57' Μπρίτο), Δημούτσος, Καραγκούνης (77' Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (68' Σουμπίνιο), Καραμάνος, Κούτσι
Keywords
Τυχαία Θέματα