Αέρας η Εθνική μας (87-64)

Με χαρακτηριστική ευκολία η Ελλάδα μπήκε με το δεξί στο 17ο Μουντομπάσκετ. Συνέτριψε τη Σενεγάλη με 87-64 και έδειξε με το καλησπέρα στη διοργάνωση στοιχεία ομάδας έτοιμης για όλα.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που την Κυριακή (21:00) αντιμετωπίζει τις Φιλιππίνες. Νίκες και για Κροατία και Αργεντινή στον Β΄όμιλο.

Αυτό δεν ήταν απλά μία πρεμιέρα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ήταν ένα πάρτι για... ζέσταμα. Μία πολύ σοβαρή Εθνική ομάδα, η οποία

είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα, συνέτριψε τη Σενεγάλη με σκορ 87-64, στο πρώτο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Κορυφαίος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος με τους 20 πόντους που σημείωσε έκανε ρεκόρ με τη φανέλα της Εθνικής. Στους 13 σταμάτησε ο Κώστας Βασιλειάδης, ενώ 11 πρόσθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στα άλλα ματς του ομίλου: Αργεντινή-Πουέρτο Ρίκο 98-75 και Κροατία-Φιλιππίνες 81-78 στην παράταση (71-71 κανονικό ματς).

Keywords
Τυχαία Θέματα