Αποθέωση για Ομπράντοβιτς και παίκτες

Ο τίτλος χάθηκε, ο Παναθηναϊκός «εκθρονίστηκε» αλλά ο κόσμος της ομάδας δεν απογοητεύτηκε. Περισσότεροι από 700 φίλαθλοι του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν σε ξενοδοχείο της Καισαριανής, μετά τον αγώνα στο ΣΕΦ και αποθέωσαν τους παίκτες και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, παρά την απώλεια του πρωταθλήματος.

Όταν η αποστολή αφίχθη στο χώρο, οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης προς τους παίκτες και το Σέρβο τεχνικό ήταν πρωτοφανείς.

Οι φίλαθλοι έφτασαν μέχρι το λόμπι του ξενοδοχείου και ζήτησαν από τον Ομπράντοβιτς να τους μιλήσει για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας. Ο πολυνίκης τεχνικός αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, αφού πρώτα τους ευχαρίστησε για την υποδοχή.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ολοι αυτοί οι τίτλοι είναι αφιερωμένοι σε εσάς. Να ξέρετε ότι η καρδιά μου, το σπίτι μου και η ζωή μου είναι εδώ: ο Παναθηναϊκός. Θα κάνω ό,τι μπορώ, θα κάνω τα πάντα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μείνω. Πάνω απ΄ όλα πρέπει να μείνουν και οι παίκτες. Το σύνθημά σας λέει "στις δύσκολες στιγμές να είμαστε όλοι μαζί". Και το θέμα είναι να είμαστε και στο μέλλον όλοι μαζί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομπράντοβιτς, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του πολλές φορές.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα