Απών από Λονδίνο ο Μπέκαμ

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, χωρίς την παρουσία ενός εκ των ανθρώπων που διαφήμισαν καλύτερα από τον καθένα την διοργάνωση, αυτή του Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Όπως αναφέρει αποκλειστικά η Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο 37χρονος Άγγλος σούπερ σταρ,

ίσως να... σνομπάρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στην Αγγλία, καθώς έμεινε εκτός αποστολής της ποδοσφαιρικής ομάδας, αν και θεωρείται ένας από τους πρεσβευτές της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρεται αν και στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι υπάρχει ο όρος ότι κατά την διάρκεια των αγώνων, του παρέχεται η δυνατότητα να βρεθεί στην αγγλική πρωτεύουσα, λόγω του ρόλου του, όμως εκείνος θα προτιμήσει την Καλιφόρνια.

Όχι φυσικά για να κάνει διακοπές, αλλά για να τεθεί στην διάθεση του τεχνικού των Γκάλαξι, Μπρους Αρίνα, εν όψει των ντέρμπι με την Τσίβας Γκουδαλαχάρα και το Ντάλας, ενώ έχει κληθεί να συμμετάσχει και σε μία ομάδα με all-star παίκτες για ένα φιλικό εναντίον της Τσέλσι στις Η.Π.Α.

Ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα ο Μπέκαμ να βρεθεί στο Λονδίνο το πολύ για μία εβδομάδα, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το περιβάλλον του παίκτη πηγάζει η επιθυμία του να μην απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, από την στιγμή που δεν θα συμμετάσχει στην ολυμπιακή ομάδα του ποδοσφαίρου της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς «κόπηκε» από τους Στιούαρτ Πιρς.

Πάντως ο Λόρδος Κόε, Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, αποκάλυψε ότι είχε συζητήσεις με τον «Μπεκς» προκειμένου να χρησιμοποιηθεί με την ιδιότητα του πρεσβευτή, αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Παράλληλα υπήρχαν και κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπέκαμ να είναι εκείνος που θα ανάψει την φλόγα για την έναρξη των Αγώνων.

Πηγή:Sentragoal

Keywords
Τυχαία Θέματα