Αναστέλλεται η απεργία

Την αναστολή της κινητοποίησης αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το σωματείο τεχνικών λεωφορείων και τρόλεϊ, όπως είχε προαναγγείλει, νωρίτερα, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη ο πρόεδρος του Σωματείου μηχανικών-τεχνιτών ΟΑΣΑ - ΕΘΕΛ, Απόστολος Ραυτόπουλος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση για διάλογο του προέδρου της εταιρείας Οδικών Συγκοινωνιών,

Γιάννη Οικονόμου. Αυτή την ώρα, το σωματείο παραχωρεί συνέντευξη Τύπου. Εν τω μεταξύ, προκαταρκτική εξέταση, διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

«Περιμένουμε ξεκάθαρα μήνυμα αναστολής των κινητοποιήσεων από τους εργαζόμενους και θα ξεκινήσουμε τον διάλογο για όλα τα ζητήματα εκτός από αυτά που αφορούν το ενιαίο μισθολόγιο», τόνισε ο πρόεδρος της εταιρείας Οδικών Συγκοινωνιών, Γιάννης Οικονόμου.

«Εμείς που αναζητούμε τη λύση στο πρόβλημα θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του κ. Οικονόμου. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να πας σε διάλογο με ομηρία του επιβατικού κοινού», απάντησε ο πρόεδρος του Σωματείου μηχανικών-τεχνιτών ΟΑΣΑ ΕΘΕΛ Απόστολος Ραυτόπουλος.

Η κυβέρνηση εμφανίζεται έτοιμη να επιστρατεύσει τους εργαζόμενους σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Δεν κινούνται σήμερα τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός. Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στο Μετρό, που φθάνει όμως μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Κανονικά κινούνται επίσης, ηλεκτρικός και Τραμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα