Αποχώρησε η Ξάνθη

Ο εκπρόσωπος της Ξάνθης Β. Κοντοβαζαινίτης αποχώρησε από το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας επειδή διαφώνησε με την πρόταση που κατατέθηκε και αφορούσε τον αριθμό των ομάδων της κατηγορίας.
Η Ξάνθη επιθυμεί την παγίωση των 18 ομάδων ενώ η πρόταση προβλέπει φέτος και του χρόνου οι ομάδες να είναι 18 και από την περίοδο 2013 - 14 να γίνουν ξανά 16.

Κατά την αποχώρησή του ο κ. Κοντοβαζαινίτης δήλωσε: "Η ΠΑΕ Ξάνθη έχει

κάνει μία πρόταση στο προηγούμενο συμβούλιο, προκειμένου να ξεφύγουμε από αδιέξοδο, να μείνουν οι ομάδες 18 σε μόνιμη βάση. Το συμβούλιο την είχε κάνει ομόφωνα δεκτή και σήμερα μας είπαν ότι η ΕΠΟ υιοθετεί αυτή την πρόταση με την προϋπόθεση, οι ομάδες τη σεζόν 2013-14 να γίνουν πάλι 16. Εμείς αυτό το θέμα δεν μπορούμε να το συζητήσουμε, γιατί θα φανεί ότι θέλουμε να βοηθήσουμε φίλους ή ανθρώπους που πρέπει να εξυπηρετηθούν, να βολέψουμε τους δικούς μας και μετά να επιστρέψουμε στα παλιά.

Είπαμε ότι αυτό δεν μπορούμε να το δεχθούμε και προτείναμε να συνεχίσουμε με 14 ομάδες και όταν τελειώσουν τα δικαστήρια να γίνουν ξανά 16 οι ομάδες. Ή θα γίνουν 18 οι ομάδες σε μόνιμη βάση, όπως λέμε εμείς ή καλύτερα να μείνουν 14.

Η Ξάνθη δηλώνει ότι αν η απόφαση που θα πάρει η συνέλευση δεν είναι σωστή, θα την προσβάλει με κάθε νόμιμο τρόπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα