Από σήμερα οι απολογίες

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά οι πρώτοι από τους 14 συλληφθέντες για τον εντοπισμό σε αποθήκη στο Κορωπί, της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης των 986 κιλών, υπόθεση που συνδέεται με την πρώτη ποσότητα ενός τόνου που είχε βρεθεί προ ημερών πάλι στην ίδια περιοχή και σε βίλα της Φιλοθέης. Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σε τρεις ομάδες ως και μεθαύριο Πέμπτη. Υπενθυμίζεται πως για το πρώτο μέρος της υπόθεσης, έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 40χρονος εφοπλιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κομβικό ρόλο στη δεύτερη υπόθεση διαδραματίζει ο 47χρονος υπήκοος Ιράν, ο οποίος συνελήφθη και είναι ο μοναδικός που θέλησε να καταθέσει.

Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα και δεν αποκλείεται να γίνουν και νέες συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 52χρονος που συμμετείχε σε πετρελαϊκή εταιρεία μαζί με άλλο επιχειρηματία, πρώην ιδιοκτήτη περιφερειακής ΠΑΕ που είχε κατηγορηθεί για «στημένους αγώνες», εμφανίζεται ο ναυλωτής του πλοίου «Noor One» που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα