Από καρκίνο του προστάτη πάσχει ο Γουόρεν Μπάφετ

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Γουόρεν Μπάφετ ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη και θα ξεκινήσει ραδιοθεραπεία τους επόμενους μήνες, ενώ δεν έδωσε κάποια ένδειξη ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει τα ηνία της Berkshire Hathaway Inc.

Σε επιστολή του προς τους μετόχους της Berkshire ο 81χρονος Μπάφετ ανακοινώνει ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη στο στάδιο 1, μια πρώιμη μορφή που είναι θεραπεύσιμη, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

της Berkshire αναφέρει στην επιστολή ότι οι γιατροί του τον ενημέρωσαν πως η κατάσταση «δεν είναι απειλητική για τη ζωή μου».

Προσθέτει ότι ενημερώθηκε την περασμένη Τετάρτη και υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις που «έδειξαν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για την εμφάνιση καρκίνου σε άλλα σημεία του σώματος μου».

Αναφέρει τέλος ότι περιμένει να ξεκινήσει καθημερινές ραδιοθεραπείες για διάστημα δύο μηνών από τα μέσα Ιουλίου, κάτι που θα περιορίσει την δυνατότητα του να ταξιδεύει «αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα αλλάξει την καθημερινή του ρουτίνα».

 Πηγή:www.capital.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα