Πρεμιέρα με... λουκέτο

Κλειστά έμειναν, τουλάχιστον έως νωρίς το μεσημέρι, τα περισσότερα καταστήματα στην Ερμού, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η κινητοποίηση των Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην Ερμού και στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις καθώς οι απεργοί - διαδηλωτές παρεμπόδισαν το άνοιγμα κάποιων καταστημάτων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Θάνο Βασιλόπουλο, κλειστό έμεινε το 95% των μαγαζιών.

Η Ομοσπονδία έχει κηρύξει

24ωρη απεργία και την ερχόμενη Κυριακή, οπότε και έχει προγραμματισθεί το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα, στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων, που αρχίζουν αύριο, Δευτέρα. Ο εμπορικός κόσμος υπόσχεται γενναίες προσφορές και να συνιστά στους καταναλωτές έρευνα τιμών πριν τις αγορές τους .

Με προσφυγή στο ΣτΕ κατά της απόφασης απαντούν εργαζόμενοι και εργοδοτικές οργανώσεις, δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Πρόχειρο και αντιπαραγωγικό χαρακτήρισε το μέτρο ο Κάρολος Κωστόπουλος μιλώντας στο σταθμό μας.

Για πολυμέτωπο αγώνα σε συνεργασία και με άλλες επαγγελματικές οργανώσεις έκανε λόγο μιλώντας στον Α984 ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων Θάνος Βασιλόπουλος.

Πρεμιέρα τη Δευτάρα για τις θερινές εκπτώσεις με τον εμπορικό κόσμο να υπόσχεται μεγάλες προσφορές και να συνιστά στους καταναλωτές έρευνα τιμών πριν την ολοκλήρωση των αγορών τους .

Keywords
Τυχαία Θέματα