Απεμπλοκή της κυβέρνησης από την αντιπαράθεση

Προσπάθεια να απεμπλακεί η λειτουργία της κυβέρνησης από τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις των κομμάτων επιχειρεί ο πρωθυπουργός μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, Π. Καψή, ο οποίος χαρακτήρισε κορυφαίο θέμα το να εξακολουθήσει η κυβέρνηση να εκπέμπει μήνυμα αποφασιστικότητας και να δίνει την εικόνα ότι συνεχίζει τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων.
Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο κ. Παπαδήμος, εντός της ημέρας, θα ζητήσει εγγράφως από τους υπουργούς να τίθεται εις γνώση του Μεγάρου Μαξίμου οποιαδήποτε

τροπολογία κατατίθεται, ενώ το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και για τις υπουργικές αποφάσεις που αφορούν σε σημαντικά ζητήματα.

Ο κ. Καψής σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι δυσαρεστημένος με τα κόμματα και επανέλαβε ότι «στόχος και κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι η προεκλογική περίοδος να είναι περίοδος εργασίας, ώστε να προετοιμάσει και να παραδώσει στην επόμενη κυβέρνηση κατά τον καλύτερο τρόπο».

Πάντως οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου έρχονται σε μια στιγμή που, ενώ έχει φουντώσει η προεκλογική αντιπαράθεση, ο πρωθυπουργός δεν έχει εκφραστεί δημοσίως για τον χρόνο των εκλογών, αν και οι αρχηγοί των κομμάτων δηλώνουν και διαρρέουν ότι το αργότερο έως τις 6 Μαΐου θα πρέπει να διεξαχθούν εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα