Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες

Στη τελική ευθεία, για τις εθνικές εκλογές. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος θα δοθεί στις εννέα το βράδυ από την singular logic. Θα προηγηθεί στις επτά, η ανακοίνωση των exit polls από τα τηλεοπτικά δίκτυα. 350 ξένοι δημοσιογράφοι από 31 χώρες έχουν λάβει διαπίστευση προκειμένου

να καλύψουν τις αυριανές εκλογές. Τη διαβεβαίωση ότι το κέντρο Τύπου θα λειτουργήσει άψογα έδωσε η πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Ζάππειο.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, στις 108 χιλιάδες ανέρχονται οι νέοι ψηφοφόροι σε αυτές τις εκλογές.

Πληροφορίες για τους εκλογείς στην ηλεκτρονική εφαρμογή ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, στην διεύθυνση ypes.gr και στον τηλεφωνικό αριθμό 213 136 1500.

Ανοιχτά θα παραμείνουν και την Κυριακή τα Γραφεία Ταυτοτήτων στα Αστυνομικά Τμήματα, όπως και τα Γραφεία Ταυτοτήτων για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Επιστρέφονται οι άδειες οδήγησης και οι πινακίδες, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Εξαιρούνται σοβαρές παραβάσεις: για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, υπερβολική ταχύτητα, παράβαση ερυθρού σηματοδότη και ανασφάλιστο όχημα.

Keywords
Αναζητήσεις
eleftheri dielefsi diodiwn
Τυχαία Θέματα