Σφοδρή αντιπαράθεση Ζ. Κωνσταντοπούλου - Ευκλ. Τσακαλώτου

Τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, κατηγόρησε στη Βουλή η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέροντας ότι με τη δηλωσή του (εξερχόμενος του ξενοδοχείου στο οποίο διαξήχθηκαν οι διαπραγματεύσεις) στοχοποίησε την ίδια ως πρόεδρο του Σώματος.
Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ως απαράδεκτους τους υπαινιγμούς ότι όποιος αντιτίθεται στο «κατεπείγον» είναι σύμμαχος των εχθρών της χώρας. Αναφερόμενη
στην εισαγωγή του νομοσχεδίου στη Βουλή σημείωσε ότι «δεν υπήρξε καμία εξήγηση από τον υπουργό σχετικά με αυτόν τον αιφνιδιασμό».

Απευθυνόμενη στον κ. Τσακαλώτο, η πρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Πώς τολμάτε να αποδίδετε δόλο σε προέδρους επιτροπών της Βουλής και στην πρόεδρο της Βουλής που προσπαθούν να περιφρουρήσουν τη διαδικασία στη Βουλή;».

Ως άλλη μια τακτική για να ροκανίσει το χρόνο, χαρακτήρισε την παρέμβαση της προέδρου της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όπως είπε "δεν μπορώ να καταλάβω την έλλειψη χιούμορ για αυτό το αστειάκι" (σ.σ. τη δηλωσή του έξω από το ξενοδοχείο). Και πρόσθεσε ότι οτιδήποτε άλλο δεν τον αφορά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα