Διαξιφισμοί Στουρνάρα- Τσίπρα

Σφοδρή αντιπαράθεση νωρίτερα στη βουλή μεταξύ του υπ. Oικονομικών και του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος χαρακτήρισε το Γιάννη Στουρνάρα "εκπρόσωπο της τρόικας". O υπουργός απντώντας τον κατηγόρησε για λαικισμούς και ψεύδη. Όπως είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, "εγώ λέω την αλήθεια στο λαό ενώ εσείς απευθύνεστε σε κατώτερα ένστικτα.".
Με αφορμή την συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας ο κος Τσίπρας κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι προχωρά σε ξεπούλημα, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν θα επιτρέψει, όπως ανέφερε, να μετατραπεί η Ελλάδα σε μία απέραντη Μανωλάδα. "Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αξιοποίηση της περιουσίας με γνώμονα το Δημόσιο συμφέρον, αυτός είναι ο υγιής τρόπος για να αναπτυχθεί η χώρα", ανταπάντησε ο υπουργός.

Εν τω μεταξύ ο Κος Στουρνάρας απαντώντας σε άλλη επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Μίμη Ανδρουλάκη τόνισε ότι το θέμα της υιοθέτησης ευρωομολόγου ωριμάζει και ότι η ελληνική κυβέρνηση με την τρικομματική στήριξη κάνει ότι είναι δυνατόν για τη γρήγορη ευόδωση του σχεδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα