Άνοιξε λογαριασμό

Με το πρώτο γκολ του Φινμπόγκασον και με πέναλτι του Φουστέρ, 2-1 ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπεσίκτας σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Θετικό ήταν το δύσκολο τεστ με την Μπεσίκτας για τον Ολυμπιακό στο πρώτο του ματς για φέτος στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι δεν έπιασαν το στάνταρ

της απόδοσης του αγώνα με την Φέγενορντ, ωστόσο, έδειξαν ξανά πως γίνονται ομάδα, με συνοχή στις γραμμές, προσπάθεια ν' αναπτυχθεί σωστά και ισορροπημένα από άκρα και άξονα. Αυτό που σίγουρα μπορούσε να ξεχωρίσει κανείς ήταν και πάλι η καλή η εικόνα του Πάρντο, ο οποίος όταν δεν σκοράρει, βγάζει ασίστ όπως συνέβη στο γκολ του Φινμπόγκασον. Του Φινμπόγκασον που επιβεβαίωσε πως είναι πραγματικός...επιθετικός. Στα συν του αγώνα η επανεμφάνιση του Γιάννη Μανιάτη, που μπήκε ως αλλαγή στο τέλος αλλά στα αρνητικά ο τραυματισμός του Φορτούνη που αποχώρησε με φορείο και κρατάει άπαντες σε αγωνία έως ότου γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.

Για την ιστορία ο Φινμπόγκασον άνοιξε τοι σκορ στο 59'. Ισοφάρισαν στο 88' οι φιλοξενούμενοι της Μπεσίκτας κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Ουϊσάλ. Τη νίκη έδωσε ο Φουστέρ με γκολ στο 90', εκμεταλλευόμενος το πέναλτι που κέρδισε ο Ντοσεβί.

Keywords
Τυχαία Θέματα