Ανοιχτοί λογαριασμοί στον... εμφύλιο (1-1)

Ούτε... επίτηδες να το έκαναν φέτος η Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Για τέταρτη φορά στην σειρά αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Αυτή τη φορά στο Καμπ Νου (1-1) για τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι λογαριασμοί λοιπόν παραμένουν ανοιχτοί, και όλα πια θα ξεκαθαρίσουν στην ρεβάνς της Μαδρίτης. Η Ατλέτικο βέβαια νοιώθει ένα... κλικ πιο μπροστά, απο τη στιγμή που τώρα η σειρά μεταφέρεται στην έδρα της.


Μέτριο το θέαμα -κυρίως στο πρώτο μέρος- με τον Ντιέγκο να πιάνει... κεραυνό στο 56' και να βάζει μπροστά τους φιλοξενούμενους, προτού στη συνέχεια οι Καταλανοί

αντιδράσουν, φτάσουν στην ισοφάριση με τον Νεϊμάρ στο 71΄, δίχως να πετύχουν την ολική ανατροπή, αφού ο Κουρτουά έμοιαζε (και ήταν) απροσπέλαστος.

Ενδιαφέρον έχει σίγουρα και το... τρίτο ημίχρονο. Και αυτό διότι τόσο ο Πικέ της Μπαρτσελόνα, όσα και ο Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο αποχώρησαν τραυματίες στο πρώτο μέρος. Και μένει να φανεί το μέγεθος της... ζημίας. Και της απουσίας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Πικέ (12' Μπάρτρα), Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Ντάνι Άλβες, Φάμπρεγας (68' Σάντσες), Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Νεϊμάρ, Μέσι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Μιράντα, Τιάγκο, Κόκε, Αρντά Τουράν (77' Κριστιάν Ροντρίγκες), Γκάμπι, Βίγια (71' Βίγια), Ντιέγκο Κόστα (30' Ντιέγκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα