Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή

Σευψηλούς τόνους και με τους βουλευτέςτου ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρούν από την αίθουσαόταν ανέβηκε στο βήμα ο ΕυάγγελοςΒενιζέλος καθώς νωρίτερα είχε ζητήσειτο λόγο ο προερχόμενος απο το ΣΥΡΙΖΑ αντιπρόεδρος της βουλής ΓιάννηςΔραγασάκης, διεξάγεται στη Βουλή ησυζήτηση επί της πρότασης μομφής κατάτου προέδρου της βουλής

ΕυάγγελουΜειμαράκη που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τηλύπη του για την εντυπωσιακή ευκολίαμε την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τοακραίο μέσο της αποχώρησης από τιςσυνεδριάσεις της βουλής, εξέφρασε οΕυάγγελος Βενιζέλος κάνοντας λόγο γιακατρακύλα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΟΑλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι δυστυχώςο πρόεδρος της βουλής κατά τη χθεσινήσυνεδρίαση υπηρέτησε το σχέδιο τηςκυβέρνησης τραυματίζοντας το κοινοβούλιο.Επίσης επεσήμανε ότι η βουλή δενβουλεύεται, αλλά έχει αποκτήσει έναδιεκπαιρεωτικό ρόλο.

Ανεβαίνονταςστο βήμα, ο Ευάγγελος Μειμαράκης ανέφερεότι ο πολιτικός πολιτισμός έχει ήδηπληγεί με την πρόταση κατά του προέδρουτης βουλής που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλωνα κρίνομε αυτοτελώς όταν είμαι στηνέδρα, όταν δεν είμαι στην έδρα, είμαι ΝΔκαι είναι τιμή και υπερηφάνεια γιατίμε αυτή εκλέγομαι και με αυτή την θασυνεχίσω να εκλέγομαι», τόνισεχαρακτηριστικά ο κ. Μειμαράκης.

Θαακολουθήσει η ονομαστική ψηφοφορίαστην οποία έχει δηλώσει πως θα απουσιάσειτο ΚΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα