Ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο

Σε θέση μάχης τα κομματικά επιτελεία με το βλέμμα στην κάλπη. Από τα Χανιά και το Ρέθυμνο ξεκινά την Τρίτη, το πρόγραμμα των περιοδειών του ο Αλέξης Τσίπρας. Σκληρή επίθεση στον κ. Τσίπρα εξαπέλυσε μιλώντας στην Πάτρα, ο προέδρος της ΝΔ. «Ποτέ, κανένας Πρωθυπουργός δεν έκανε

τόσο μεγάλο κακό, σε τόσο λίγο καιρό» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης. Την έξοδο από την ευρωζώνη και την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα προέταξε ως τη μόνη λύση ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στον ρ/σ Παραπολιτικά. «Η Ελλάδα δεν θα παραδοθεί στους κομματικούς μηχανισμούς» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην κεντρική εκδήλωση του Ποταμιού στη Θεσσαλονίκη.

«Μόνο με το ΚΚΕ μπορεί να βρεθεί λύση. Σε αυτές τις εκλογές, ο λαός μπορεί να αποκρυσταλλώσει τι έχει δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Τα έχει δοκιμάσει όλα: μονοκομματικές κυβερνήσεις, κυβερνήσεις συνεργασιών και τώρα φορά αριστερά, άρα μπορεί να βγάλει συμπεράσματα», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Δεν υπήρχε δρόμος εκτός ευρώ με προοπτική, δήλωσε μιλώντας στον ALPHA FM ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και άφησε υπόνοιες για τον Γιάνη Βαρουφάκη, ότι ήταν συνεργός του Σόιμπλε στο σχέδιο για grexit .

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπέλυσε από τη Κοζάνη η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα