Αλλαγές ανακοίνωσε ο Αθανασίου

Την επανεξέταση του πλαισίου χορήγησης αδειών σε κατάδικους, προανήγγειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, στον απόηχο της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος παραβίασε την άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές Κορυδαλλού, για να ταξιδέψει στη Χαλκιδική. Σε συναγερμό οι αρχές για τη σύλληψή του. Για πολιτική απόφαση έκανε λόγο ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης. Το μεσημέρι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι η χώρα έχει πρόβλημα τρομοκρατίας,

όχι μόνο εισαγόμενης, όπως άλλες χώρες, αλλά και εγχώριας.

Ο κύριος Δένδιας ανέφερε ότι η χρονιά ξεκίνησε άσχημα, με το δυσάρεστο σημερινό περιστατικό, σημειώνοντας πάντως πως η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μπορεί να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα τρομοκρατίας, εάν ομονοήσει η ελληνική κοινωνία και εάν όλοι οι θεσμοί της Πολιτείας κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Από την πλευρά του ο κύριος Παπούλιας τόνισε ότι εάν υπάρχει τρομοκρατία είμαστε αδύναμοι.

Οι αρχές λαμβάνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και για τον αδελφό του, Σάββα Ξηρό, ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί σημαντικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα