Αναβλήθηκε η αγωγή εναντίον του Π. Καμμένου

Για τις 24 Ιανουαρίου 2013 αναβλήθηκε από το Πρωτοδικείο, η εκδίκαση της αγωγής του Αντρίκου Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Καμμένου για τους ισχυρισμούς του περί εμπλοκής του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού στην υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Η

εκδίκαση της αγωγής αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικαστών, ενώ η συζήτηση έχει αναβληθεί ακόμη μία φορά στο πρόσωπο του ενάγοντος.

«Για ακόμη μια φορά το μέλος της οικογένειας, που φέρεται ως συμμορία, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου δεν προσήλθε στο δικαστήριο, δεν προσήλθε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Δεν τολμά να μας κοιτάξει στα μάτια. Ο υπάλληλος της εταιρίας των Brockers που αγόρασαν τα CDS δηλαδή τα ασφάλιστρα κινδύνου που πόνταραν στην πτώχευση των Ελλήνων ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου, υπάλληλος της εταιρίας UNIGESTION, έκανε αγωγή προκειμένου να απειλήσει εμένα προσωπικά αλλά και τους Ανεξάρτητους Ελληνες για να μη μιλούμε», σχολίασε για την αναβολή της υπόθεσης ο Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Παπανδρέου διεκδικεί ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη από τον κ. Καμμένο, ο οποίος τον έχει κατηγορήσει για συμμετοχή στο στελεχιακό δυναμικό επενδυτικής εταιρείας που αγόρασε από τοΤαχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα