«Αναθεώρηση των όρων του μνημονίου»

«Στόχος είναι η αναθεώρηση των δυσμενών όρων του μνημονίου και αφετηρία η παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα την αναδιαπραγμάτευση του προγράμματος προσαρμογής. «Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για τη βελτίωση των
όρων», δήλωσε εξερχόμενος από το Μέγαρο. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, είπε πως το θέμα της επιμήκυνσης έχει τεθεί ήδη και θα τεθεί σε όλα τα επίπεδα.

«Η κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να διεκδικήσει την επαναδιαπραγμάτευση του προγράμματος προσαρμογής της Ελλάδας με στόχο την απαγκίστρωση από τους επαχθείς του όρους αλλά και για να αντιμετωπιστούν άμεσα ζητήματα», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

«Αναζητούνται τα ισοδύναμα και θα υπάρξουν, όπως και μέτρα που θα ανακουφίζουν την ελληνική κοινωνία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. "Η αναδιαπραγμάτευση προωθείται και θα γίνει", είπε.

Διαβάστε προηγούμενη σχετική είδηση εδώ 


Πηγή:www.capital.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα