«Ανασύνταξη» στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο

Να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με τη Σάλκε, θέλου παίκτες και τεχνικό επιτελείο στον Ολυμπιακό, καθώς οι υποχρεώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν τους αφήνουν περιθώρια να σκεφτούν περαιτέρω τη χθεσινή ήττα.

Από σήμερα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι υποχρεωμένος να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που έβγαλε στο χορτάρι η ομάδα του. Γιατί είναι δεδομένο, πως οι αδυναμίες θα βγουν στους αγώνες του Champions League, εκεί
όπου οι αντίπαλοι δεν χαρίζονται. Ασύνδετες γραμμές, κέντρο που δεν «έκοβε» και δεν «μοίραζε» σωστά και φυσικά η χημεία ανάμεσα σε μία σταθερή ενδεκάδα, στην οποία ο πορτογάλος δεν έχει ακόμα κατασταλάξει είναι μερικά από αυτά τα οποία θα πρέπει να λύσει.

Χρόνος για περισσότερη ανάλυση, τουλάχιστον ενόψει Πανθρακικού, δεν υπάρχει. Οι Πειραιώτες ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης», θέλοντας τη νίκη για να ξεχαστούν  και να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους. Επιπλέον, το «4Χ4» θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο «συγκρότημα» του Ζαρντίμ, καθώς θα συνεχίσει χωρίς απώλειες στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα τονώσει την ψυχολογία ενόψει Ατρομήτου αλλά και Άρσεναλ στις 2 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Σίγουρα αναμένονται αλλαγές στην 11αδα, με τους Σιόβα, Ιμπαγάσα να αναμένεται να ξεκινήσουν από την αρχή, ενώ στη θέση του τερματοφύλακα μπορεί να επανέλθει ο Κάρολ.
Keywords
Τυχαία Θέματα