Το πόρισμα των ιατροδικαστών

Κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του, έφερε ο βαρυποινίτης Αλβανός Ίλι Καρέλι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί, όπου κρατείτο, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Αυτό έδειξε η νεκροψία-νεκροτομήπου διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Σύμφωναμε το πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Μηνάς Γεωργιάδης και ΕλένηΖαγγελίδου, τα τραύματα αυτά προήλθαν από κάποιο όργανο -κι όχι από χέρια- ενώ προσδιορίζονται χρονικά πριν από περίπου τρία

24ωρα. Παραγγέλθηκαν περαιτέρω ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις.

Ησορός του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δολοφόνησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου Γιώργο Τσιρώνη, αναμένεται να επιστρέψει στη Νιγρίτα, προκειμένου να παραληφθεί από τους συγγενείς του.

Αναστάτωσησύμφωνα με πληροφορίες, στις φυλακέςΚορυδαλλού, Μαλανδρίνου, Πάτρας, Δομοκούκαι Τρικάλων όπου οι κρατούμενοιαρνούνται να μπουν στα κελιά τουςδιαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη.

Σεσυγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορείαστα Προπύλαια, καλεί στις 6 το απόγευμα,η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα τωνκρατουμένων, αντιδρώντας στο νομοσχέδιογια τη δημιουργία φυλακών υψίστηςασφαλείας. Ο Χρήστος Βλάχος, μέλος τηςπρωτοβουλίας, μίλησε στον ΚώσταΠαπανελόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα