Αναστασίου προ των πυλών

H ανανέωση του Σάκη Τσιώλη με τον Αστέρα και η άρνηση του Λυμπερόπουλου, στην αναζήτηση για την πρόσληψη προπονητή και τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, οδηγούν τον Γιάννη Αλαφούζο στην αρχική του σκέψη για τον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Αλαφούζος προσανατολίζεται να ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία με τον Αναστασίου για να πιάσει δουλειά άμεσα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, άλλωστε, δεν έδειξαν θετική διάθεση
στην προοπτική του Τριφυλλιού. Ο Σάκης Τσιώλης συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έλεγε χθες στην Κύπρο ότι δεν σκοπεύει να πάει στον Παναθηναϊκό και όλοι οι ξένοι τεχνικοί που προτείνονται είτε είναι ακριβοί για τα οικονομικά δεδομένα του Τριφυλλιού (200.000 ευρώ μπορεί να δώσει μάιξιμουμ), είτε δεν πληρούν άλλες προϋποθέσεις.

Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει μια ειδοποίηση για να αφήσει το Λονδίνο και να μετακομίσει το γρηγορότερο στην Παιανία και μάλλον αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί.

Στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αρνήθηκε και ο Τάκης Φύσσας δύσκολα θα αφήσει την εθνική ομάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Γιάννης Αλαφούζος ξανασκέφτεται την περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα, παρόλο που η σκέψη του αυτή δεν έγινε δεκτή με θετικές αντιδράσεις από τον κόσμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα