Ανάσα ο Πανθρακικός, φωνές η ΑΕΚ

Με τη νίκη του Πανθρακικού επί της ΑΕΚ (1-0) ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Βαϊρουά το "χρυσό γκολ" (62΄) για τους γηπεδούχους που πλέον έφτασαν στους 17 βαθμούς. Πολλά παράπονα απο την διαιτησία του Ζαχαριάδη οι φιλοξενούμενοι, που παρέμειναν στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα (11β). Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικότερα:
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς της Δευτέρας, ο Πανθρακικός.
Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν εμφανώς καλύτερη απο την ΑΕΚ, είχε τον έλεγχο στη συντριπτική του διάρκεια και έχασε πολλές ευκαιρίες για να κερδίσει πιο άνετα απο το τελικό 1-0, που προέκυψε στο 62΄ απο πλασέ του Βαϊρουά. Και ειλικρινά δεν θα υπήρχε λόγος να μιλήσει κανείς παραπάνω για αυτό το 90άλεπτο, αν δεν προέκυπτε μια πραγματικά κακή διαιτησία απο τον Ζαχαριάδη και τους βοηθούς του. Και το μοναδικό γκολ ξεκινά βραδιάς ξεκινά απο οφσάιντ και μια σειρά απο "φάσεις" και αποφάσεις ώθησαν την ΑΕΚ μέχρι στο σημείο έκδοσης επίσημης ανακοίνωσης.
 «Σε μια κακή μας ημέρα αντιμετωπίσαμε τη σφαγή από τον διαιτητή Ζαχαριάδη αυτή τη φορά. Λάθη που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του ματς, ενώ επιβεβαιώθηκε πάλι ότι ο αγώνας που δίνει φέτος η ΑΕΚ είναι άνισος. Φάση πέναλτι στον Παυλή όταν το σκορ είναι 0-0. Φάση off-side του Παπαδόπουλου όπου ακολουθεί το γκολ και γίνεται το 1-0. Συνεχή φάουλ υπέρ του Πανθρακικού μπροστά στην περιοχή του, ενώ όσες φορές η ΑΕΚ επιχειρούσε να μπει στην περιοχή του αντιπάλου ο διαιτητής καταλόγιζε είτε off-side είτε επιθετικό φάουλ. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Θα παλέψει όμως με ότι μέσα διαθέτει για να τα επιλύσει. Ας προβληματιστούν όμως οι αρμόδιοι φορείς αν αυτή η εικόνα της διαιτησίας είναι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τέλος ενημερώνουμε τους πάντες ότι όσο κι αν προσπαθήσουν κάποιοι να αφανίσουν την ΑΕΚ, δεν θα το καταφέρουν» αναφέρει χαρακτηριστικά η κιτρινόμαυρη ανακοίνωση. Για το πέναλτι που ζητά πάντως σε πρώτη του Παυλή, στο χορτάρι το τηλεοπτικό replay δεν την δικαιώνει.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Μουνάφο, Βαϊρουά (81’ Βιγιαρέχο), Μίνγκας (85’ Κυβελίδης), Λουσέρο, Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος (94’ Κοντογουλίδης).
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Κορδέρο, Φέτσης (73’ Κατίδης), Γκερέιρο, Κοτσαρίδης, Φούντας, Παυλής (82’ Κατσικοκέρης), Φουρτάδο (68’ Φουρτάδο).
Keywords
Τυχαία Θέματα