Ανακοίνωση της Διοίκησης της Δ.Ε.Ρ.Α.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α. κατέφυγαν σε αυθαίρετους και ψευδείς ισχυρισμούς για τη λειτουργία του 9.84. Δεν τηρήθηκε η στοιχειώδης αρχή της εξακρίβωσης κάθε ισχυρισμού, στοιχειώδης αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, και πολύ περισσότερο βεβαίως των εκπροσώπων του επαγγέλματος. Όφειλαν να ρωτήσουν τουλάχιστον τους εκπροσώπους των εργαζομένων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Ρ.Α. για όλα όσα ψευδώς καταλογίζουν στη διοίκηση του σταθμού.

Ο «Αθήνα 9.84» οφείλει να ακολουθεί το νόμο όσον αφορά τον περιορισμό των συμβάσεων έργου κι όχι τις επιταγές

τρίτων.

Ο «9.84» είναι - και κατά δήλωση του προέδρου της Ε.Σ.Η.Ε.Α. σε πρόσφατη συνάντησή του με την πρόεδρο της Δ.Ε.Ρ.Α. - όαση στο ραδιοφωνικό τοπίο και θα παραμείνει με όρους που υπαγορεύονται από τους χρηματοδότες του, δηλαδή τους Αθηναίους δημότες. Η συνδιοίκηση με την Ε.Σ.Η.Ε.Α. αποκλείεται. Καθώς και αποκλείεται κάθε συνδιοίκηση με τους χωρο-φύλακες της δημοσιογραφίας.

Ευθύνη της διοίκησης είναι να διασφαλιστεί η λειτουργία του σταθμού. Από αυτό θα κριθεί.

Την ώρα που η Κυβέρνηση συζητά το κλείσιμο Ν.Π.Ι.Δ. του ευρύτερου δημόσιου τομέα και των Ο.Τ.Α., με κριτήριο την αναγκαιότητα ύπαρξής τους, η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α. δεν αντιλαμβανόμαστε ποια ακριβώς σκοπιμότητα εξυπηρετεί.

Ο Γενικός Διευθυντής
Τάκης Καμπύλης

Keywords
Τυχαία Θέματα