Ανακοίνωσε Φορτούνη

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κώστας Φορτούνης. Ο νεαρός διεθνής έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο (για 4 χρόνια) και ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Πλέον, αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας που θα συμμετάσχει στο ICC.

Ο Φορτούνης έβγαλε την καθιερωμένη φωτογραφία με την Ερυθρόλευκη.

Και βέβαια έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Ολυμπιακού. «Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα.

Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν ξανά εδώ», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει με την ομάδα για τη νέα σεζόν: «Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Ο 22άχρονος μέσος έκανε και μια σύντομη αναφορά στο ICC: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό» ενώ δεν ξέχασε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού «Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα