Αλβανία: Για την αύξηση του τουρισμού

ράσεις, στο επίκεντρο των οποίων τίθεται η περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόντος της Αλβανίας, υλοποιούν αρμόδιοι φορείς της βαλκανικής αυτής χώρας, με στόχο την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Χαρακτηριστικό της θετικής τάσης που καταγράφεται, είναι το γεγονός ότι, πέρυσι, 29.000 τουρίστες από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη επέλεξαν προορισμούς στην Αλβανία για να περάσουν τις διακοπές τους, δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της βαλκανικής αυτής χώρας, Σαντίκ Μαλάι.

Οι δηλώσεις του κ. Μαλάι έγιναν στο πλαίσιο της περιοδείας

που πραγματοποίησε ο ίδιος, συνοδευόμενος από 60 συναδέλφους του, σε τουριστικούς προορισμούς της Αλβανίας, που προτιμούν οι επισκέπτες από τη Βοσνία -Ερζεγοβίνη.

Πρόκειται για μια δράση που αναδεικνύει τις προσφορές ξενοδοχείων και τουριστικών πρακτόρων της Αλβανίας, οι οποίες απευθύνονται στους επισκέπτες της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, πρόσθεσε ο κ. Μαλάι.

Η περιοδεία ενημέρωσης των τουριστικών πρακτόρων από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη πραγματοποιήθηκε από την πρεσβεία της Αλβανίας στο Σαράγεβο και το Συμβούλιο βιομηχανιών μεταποίησης αγροτικών προϊόντων. Στόχος της είναι η ανάδειξη των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Αλβανίας, αλλά και των ευκαιριών συνεργασίας των ενδιαφερόμενων φορέων στον αγροτικό τομέα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα