Αλλαγή του καιρού

Ραγδαία μεταβολή του καιρού από σήμερα -με βροχές και καταιγίδες- στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με έκτακτο δελτιο που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σταδιακή εξασθένιση αναμένεται από το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: Καιρός: νεφώσεις

παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στη Θράκη. Από το βραδύ οι βροχές θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές ενώ στα ανατολικά θα ενταθούν. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στις νοτιότερες περιοχές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.

Κυκλάδες, Κρήτη: Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην Κρήτη και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το βραδύ και σποραδικές καταιγίδες τη νύχτα, κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική: Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα.

Θεσσαλονίκη: Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα