Αισιόδοξος ο Μόγες

Ανάκαμψη ενόψει της συνέχειας βλέπει ο τεχνικός της Μάντσεστερ. Κοντά σε Ίντερ ο Βίντιτς.

Έντεκα βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει μείνει πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και την λευκή ισοπαλία με την Άρσεναλ παρόλο αυτά ο τεχνικός των “κόκκινων”, Ντέιβιντ Μόγες πιστεύει στην ανάκαμψη της ομάδας του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

“Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Εάν υπάρχει μια ομάδα στην ιστορία που ήταν κορυφαία στο να κερδίζει αγώνες στο δεύτερο μισό της σεζόν και να πιέζει τους αντιπάλους
της που βρίσκονται πάνω από αυτή, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορούμε μόνο να κάνουμε τη δουλειά μας, όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν πρέπει να μας ενοχλούν οι άλλες ομάδες. Μπορούμε μόνο να τους πιέσουμε κερδίζοντας τους αγώνες μας. Πιστεύω πως η θέληση υπάρχει ακόμα στην ομάδα. Όλοι τους έχουν μετάλλια και θέλουν ακόμα περισσότερα”, ήταν τα λόγια του 50χρονου τεχνικού μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ στο Emirates.

Σχετικά με το μέλλον του Νεμάνια Βίντις αυτό φαίνεται ότι θα είναι στην Ιταλία. Πριν από λίγες μέρες ο αμυντικός των “μπέμπηδων” ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το Old Traford και ήδη τα πρώτα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κυκλοφόρησαν. Ιταλικές εφημερίδες κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία του παίκτη με την Ίντερ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με ετήσιες αποδοχές 2.6εκ ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα