Άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής της τρόικας

Ασάφειαεπικρατεί ως προς το χρόνο επανόδου τηςτρόικας στην Αθήνα, ενώ πληθαίνουν οιενδείξεις ότι σκληραίνει η αντιπαράθεσητης κυβέρνησης με τη τρόικα. Πριν απόλίγο εκπρόσωπος της Κομισιόν τόνισεπως η θέση της όσον αφορά το δημοσιονομικόκενό της Ελλάδας «δεν έχει αλλάξει». Πρόσθεσεπως οι εκπρόσωποι της Τρόικα

θα επιστρέψουνστην Αθήνα «ευθύς μόλις λάβουν τιςπληροφορίες που έχουν ανάγκη» προκειμένουνα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις με τηνελληνική κυβέρνηση.

Νωρίτερα,το πρακτορείο Ρόιτερς μετέδωσε πωςπαγώνει η επίσκεψη της τριμερούς στηνΑθήνα πληροφορία την οποία ωστόσοδιαψεύδουν στελέχη του υπουργείουΟικονομικών αναφέροντας ότι τόσο οιεπικεφαλής της τρόικα όσο και τα τεχνικάκλιμάκια αναμένονται κανονικά τηνεπόμενη εβδομάδα.

Σύμφωναμε το διεθνές πρακτορείο οι δανειστέςαδυνατούν να γεφυρώσουν τις διαφορέςπου έχουν με την κυβέρνηση για το πώςθα κλείσει η "τρύπα" των 2 δισ. ευρώτο 2014. Επίσης δεν έχει ακόμα πειστεί ότιη ελληνική κυβέρνηση μπορεί να εφαρμόσειτις μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκε τονΣεπτέμβριο.

Εντω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται έως αυτήτην ώρα η συνάντηση του πρωθυπουργούμε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, στηνοποία εξετάζονται τα ανοιχτά θέματατης διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπουςτων δανειστών μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα