Αφαιρέθηκε το Παγκόσμιο Κ19 από το Ιράν

Το Ιράν πληρώνει την άδικη φυλάκιση της Γκοντσέχ Γκαβαμί, αφού η FIVB έστειλε τελικά επίσημο έγγραφο στο Ιράν με το οποίο ενημερώνει για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του παγκόσμιου πρωταθλήματος Κ19 των ανδρών.

Eτσι, εντείνονται οι πιέσεις για άμεση απελευθέρωση της 25χρονης και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να χαθούν όλες οι επενδύσεις που έχουν γίνει στο βόλεϊ της χώρας.

Η διοργάνωση που θα γινόταν στο Ιράν, θα φιλοξενηθει τελικά στην Αργεντινή. Την είδηση επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας

της ομοσπονδίας του Ιράν.

Σε δηλώσεις του στο γαλλικό πρακτορείο ο Μαχμούντ Αφσχαρντόστ τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι λάβαμε ένα μέιλ από την διεθνή ομοσπονδία το οποίο μας ενημερώνει για την αλλαγή του αρχικού σχεδίου. Περιμένουμε να μάθουμε τους πραγματικούς λόγους αυτής της απόφασης πριν αποφασίσουμε ποια θα είναι η αντίδραση μας».

Την ίδια ώρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το Ιράν έχει μπει πλέον στο στόχαστρο. Αυτό δεν θα αλλάξει όσο παραμένει στη φυλακή η 25άχρονη Ιρανοβρετανή.

Κίνδυνος για αποβολή της Εθνικής ομάδας του Ιράν από το Παγκόσμιο Λιγκ του επόμενου καλοκαιριού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα