Tour d'Atene

Ολοκληρώνεται στις 12 το μεσημέρι το Tour d'Atene, που διοργανώνουν οι Freeday ποδηλάτες, από χθες στις 10μμ, διανύοντας μια διαδρομή πάνω από 100 χιλ. μέσα από 30 περιοχές της Αθήνας και όλα τα προάστιά της.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, το ποδήλατο έχει μπει για τα καλά στην πόλη μας! Τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι οι Αθηναίοι παραμένουν πιστοί στο ραντεβού τους με τους Freeday ποδηλάτες.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα το Freeday έχει διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία 50 βόλτες κάθε παρασκευή.

Εχθές όπως και κάθε παρασκευή στις 9.30 το βράδυ, οι ποδηλάτες άρχισαν να προσέρχονται στον ηλεκτρικό του Θησείου,στο στέκι εκκίνησής τους δηλαδή. Λόγω του πολύ κόσμου που περνούσε για τη βραδινή του βόλτα καθώς και εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσής για το Freeday, οι ποδηλάτες διέσχισαν τον πεζόδρομο της Ερμού προς το Γκάζι και συγκεντρώθηκαν στην οδό Πειραιώς. Όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότεροι μαζεύονταν και γύρω στις 10. 20 ξεκίνησαν το Tour d'Atene!

Το Tour d'Atene εκτός του ότι είναι μία διαδρομή 130 χιλιομέτρων με ενδιάμεσες εικοσάλεπτες στάσεις για ξεκούραση κι ανεφοδιασμό (στους Θρακομακεδόνες, στα Σπάτα, στην Αγ. Μαρίνα, στη Γλυφάδα, στον Πειραιά και τέλος επιστροφή στο θησείο στις 11 με 12 το πρωί της επόμενης μέρας δηλαδή σήμερα) ρίχνει και την αυλαία του Freeday για τη φετινή σεζόν.

Οι ποδηλάτες λοιπόν αφού κάνουν τις διακοπές τους και τα μπάνια τους επιστρέφουν δριμύτεροι στις 27 Αυγούστου!

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Υβόννη Κλάπα

Keywords
Τυχαία Θέματα