Superleague:ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

Με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος στις 19.30-Novasports 1, ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα ο Σάββας Παντελίδης πονοκεφαλιάζει με τις πολλές απουσίες. Ντε Βισέντι και Κριστιάν Τσάβες είναι
νοκ άουτ και θα πρέπει να γίνουν αλχημείες στο δημιουργικό κομμάτι έτσι ώστε να επανέλθουν στις νίκες οι "παγουράδες" μετά την επεισοδιακή ήττα από τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Αμπάρης, Λίλα, Βίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ,Ίλιτς, Ντάσιος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Κεϊτά, Κρητικός, Βισέντο, Αυγενικού, Γιάκος, Στρούνα.

Στο στρατόπεδο του φιλοξενούμενου Πανιώνιου ο Νίκος Παντέλης έχει μία απουσία, αυτή του Λάσνικ, και γι αυτό το λόγο θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρντι, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Ριβέρο, Καλτσάς, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μενδρινός, Μαρουκάκης, Γιάννου, Πάνος.
Keywords
Τυχαία Θέματα