Superleague:ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στις 19.30- Novasports 2, την ΑΕΚ, στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για την Ευρώπη και την Ένωση για την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ.

Μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού και τη νίκη της Ξάνθης, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας
και τα play-off εφόσον πάρει το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ.

Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των γηπεδούχων, με τον Κεϊτά να μένει εκτός αποστολής καθώς υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο μαζί με τους Αυγενικού και Ιωάννου, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου» μετέχουν οι: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Λίλα, Τσουκαλάς, Μπέριος, Κοροβέσης, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Γιάκος, Ίλιτς, Βίλα, Νικλητσιώτης.

Στην ΑΕΚ, οι νίκες των Άρη και Πανθρακικού κάνει ακόμα δυσκολότερο το πρόβλημα των «κιτρινόμαυρων» για την παραμονή και θέλουν μόνο τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Με τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη να μένει εκτός αποστολής, ο Έβαλντ Λίνεν αποφάσισε να επαναφέρει στην αποστολή τον Γιάγκο που λείπει από το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου με τον Αστέρα Τρίπολης. Κατά τα άλλα εκτός αποστολής έμεινε ξανά ο Νίκος Κατσικοκέρης, όπως και οι τιμωρημένοι, Μίγκελ Άνχελ Κορδέρο και Ταξιάρχης Φούντας.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Λίνεν: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γιάγκο, Γκερέιρο, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Παπαδημητρίου, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα