«Run the Lake»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παραλιακή, από τις 9 το πρωί έως τις 12 και μισή μετά το μεσημέρι, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων.Η λίμνη Βουλιαγμένης φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της τον αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Run the Lake». Την αγωνιστική οργάνωση έχουν αναλάβει ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ» με την συμμετοχή και υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης ενώ ο αγώνας τελείται υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων καθώς και την συμμετοχή και υποστήριξη στον εθελοντικό τομέα του ΚΕΘΕΑ.

Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Εκκίνηση και τερματισμός από τη Λίμνη Βουλιαγμένης με διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας, στους κόλπους της Βουλιαγμένης και του Καβουρίου.

Σκοπός του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση του ΠΙΚΠΑ για την κατασκευή ειδικού γηπέδου αθλητικών δραστηριοτήτων για παιδιά με αμαξίδια. Προς τούτο το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων από τις εισφορές συμμετοχών και όλες οι χορηγίες θα αποδοθούν για το σκοπό αυτό. Για την ευόδωση του σκοπού του αγώνα θα μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα ως αρωγός με οποιοδήποτε ποσό επιπλέον του ποσού εγγραφής με συμπληρωματική κατάθεση. Το επιπλέον αυτό χρηματικό ποσό θα αποδοθεί εξ΄ ολοκλήρου για τον σκοπό του αγώνα.


Η διαδρομή έχει μήκος 10.000 μέτρα με εκκίνηση μέσα από τη Λίμνη Βουλιαγμένης και με πορεία δεξιά στην Ποσειδώνος, αριστερά προς Λαιμό και αμέσως δεξιά προς Καβούρι. Οι δρομείς διασχίζουν περιμετρικά την παραλία Καβουρίου και επιστρέφουν προς τον Αστέρα μέχρι το ακρωτήρι του Λαιμού όπου συνεχίζουν για τον τερματισμό τους απέναντι από την είσοδο της λίμνης Βουλιαγμένης.

Αναλθτικά οι δρόμοι που θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας:

Λ. Ποσειδώνος (Ε.Ο Αθηνών - Σουνίου), στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λίμνης Βουλιαγμένης έως την οδό Απόλλωνος, στην δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.Απόλλωνος, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος έως τον «ΛΑΙΜΟ» (θάλασσα).Λητούς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Απόλλωνος και Καβουρίου.Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καβουρίου και Κρόνου.Καβουρίου, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδό Γρ. Λαμπράκη έως τα όρια αυτής με την θάλασσα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα