«Rockwave festival»

Μια ελληνική ροκ γιορτή στήθηκε χθες στη Μαλακάσα, 1η μέρα του Rockwave. Οι πόρτες άνοιξαν στις 4 μετά το μεσημέρι και λίγο μετά τις 5 στην μικρή σκηνή του Terravibe βγήκε η Ειρήνη Σκυλακάκη.Ακολούθησαν ο Λεωνίδας Μπαλάφας, τα Υπόγεια Ρεύματα με τον Θάνο Ανεστόπουλο και εκεί γύρω στις 8 στην μεγάλη σκηνή βγήκε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με την Ματούλα Ζαμάνη.

Το πρόγραμμα της vibe σκηνής έκλεισε ο Γιάννης Αγγελάκας,

ο οποίος βγαίνοντας στη σκηνή χαιρέτησε λέγοντας «Γειά σας συμπολίτες μου», ενώ λίγο αργότερα ρώτησε το κοινό αν του «αρέσει η Ελλάδα» για να ακούσει ένα ωραιότατο ΝΑΙ.


Ο Σωκράτης Μάλαμας σαν headliner της χθεσινής βραδιάς βγήκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και προέτρεψε τον κόσμο να απλωθεί στον χώρο, να κάτσει στο γρασίδι για ένα βραδινό μουσικό πικ νικ.


Η βραδιά ήταν ωραία και ο κόσμος ευχαριστημένος τόσο από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο ροκ γλέντι όσο και από την τιμή των εισιτηρίων που ξεκινούσε από τα 13 και έφτανε τα 15 ευρώ.


Σήμερα οι πόρτες ανοίγουν στις 11 το πρωί, και λίγο μετά της 12 βγαίνουν οι δικοί μας Endsight, στην μικρή σκηνή, όπου το πρόγραμμα θα είναι καθαρά heavy με headliner group τους Βρετανούς Saxon, στις 20.50 σε μια εφ όλης της ύλης συναυλία.

Στην terra σκηνή θα έχουμε στις 17.35 τον μετρ της ευρωπαϊκής reggae σκηνής, Alborosie, ακολουθεί ο Marky από τους θρυλικούς Ramones και λίγο μετά τις 10 το βράδυ βγαίνουν οι Μαδριλένοι Ska-P.

http://www.rockwavefestival.gr/site/

Keywords
Τυχαία Θέματα