PAGE_31 @ CAMP

Το PAGE_31 είναι μια γιορτή ιδεών που προωθεί το διάλογο, τη δημιουργία, καθώς και την παρέμβαση, μέσω της συλλογικής πράξης στην Τέχνη.

Καλλιτέχνες διαλέγουν όποιο έργο ή κείμενο θέλουν, αλλά μόνο τη σελίδα 31. Εμπνέονται από αυτήν και έχουν 15 λεπτά χρόνο για να παρουσιάσουν μια δική τους ιδέα για το θέατρο, τον χορό, τις παραστατικές τέχνες.

Το φεστιβάλ ενδιαφέρεται για projects που μπορούν να συμβούν μονάχα στον παρόντα χρόνο, που λαμβάνουν υπόψιν τους τον άνθρωπο και την κοινωνία στην

οποία απευθύνονται και ζητά από τους καλλιτέχνες να αρθρώσουν δημόσιο παρεμβατικό λόγο και να μεταμορφώσουν μέσω της τέχνης, την ιστορική πραγματικότητα του σήμερα, σε μέλλον με όραμα και προοπτική.

Με κεντρικό άξονα την διαφορά και την πολλαπλότητα το φεστιβάλ λειτουργεί ως μια ανοιχτή πλατφόρμα και αποτελεί έκφραση μιας πληθυντικής συλλογικότητας που διαμορφώνει εντέλει ένα ενιαίο, συλλογικό έργο τέχνης, που παρουσιάζεται σε ένα μονοήμερο φεστιβάλ.

Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιάσει τη δουλειά τους 540 καλλιτέχνες και 84 ομάδες τα δύο προηγούμενα έτη πραγματοποίησης του φεστιβάλ (2011 & 2012). Το 2011 παρευρέθησαν και παρακολούθησαν τις δράσεις του φεστιβάλ 1.700 άτομα ενώ το 2012 ο αντίστοιχος αριθμός των θεατών έφτασε τα 2.500 άτομα.

CAMP Contemporary Art Meeting Point
4 Efpolidos & 2 Apellou str., Kotzia Square, Athens

Χρόνος διεξαγωγής φεστιβάλ: Κυριακή 4 Μαίου 2014

Keywords
Τυχαία Θέματα