Nίκη στο 94'

Με γκολ του Κίτσου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό σε ένα μέτριο παιχνίδι και τον προσπέρασε στην βαθμολογία.

Με γκολ του Ρουμάνου Κίτσου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε μια σημαντική νίκη σε ένα μέτριο παιχνίδι επί του Παναιτωλικού με 1-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Αυτή είναι η τρίτη του συνεχόμενη νίκη με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του για τον ΠΑΣ και ανέβηκε στην έβδομη
θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, αφήνοντας τον Παναιτωλικό στους 31.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ μέτριο έως κακό. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν δύο σουτ ένα για κάθε ομάδα, οι οποίες έκαναν πολλά λάθη και δεν έφταναν στις αντίπαλες εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ίδιος πάλι με τις δύο ομάδες να θέλουν να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου τους, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ο τυχερός στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και να παίρνει τη νίκη.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

Καιρός: Σποραδικές βροχές

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Βλάσσης (Λασιθίου)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Λίλα, Κοροβέσης (73' Κίτσου), Γιάκος (61' Βίλα), Ίλιτς.

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Ανέν, Ζούνιορ, Σφακιανάκης, Μπακάκης (67' Μπόγιοβιτς), Θεοδωρίδης (15' λ.τρ. Νταλμά), Γοδόι (83' Παπουτσογιαννόπουλος), Καμαρά.

Κίτρινες κάρτες: Λίλα (43', ΠΑΣ Γιάννινα)-Νταλμά (45', Παναιτωλικός)

Γκολ: Κίτσου (94', ΠΑΣ Γιάννινα)
Keywords
Τυχαία Θέματα