Lazio: Κυρίαρχη στη Ρώμη

Η Λάτσιο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Ρώμης. Η ομάδα του Εντοάρντο Ρέχα επικράτησε με 2-1 της τυπικά γηπεδούχου Ρόμα στο Ολίμπιακο και έπιασε στην τρίτη θέση με 45 βαθμούς την Ουντινέζε, που έμεινε στο μηδέν με την Αταλάντα.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους λατσιάλι, καθώς μετά από εννιά λεπτά αγώνα κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Στεκέλενμπουργκ. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Χερνάνες, ο οποίος από τα 11 βήματα δεν λάθεψε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η Ρόμα βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει

μόλις έξι λεπτά μετά το 1-0, με τον Μπορίνι να φέρνει το ματς στα ίσια.

Η Λάτσιο, παρόλα αυτά, θα συνέχιζε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο 62' πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μάουρι, το οποίο και θα διατηρούσε μέχρι το τέλος.

Στο 88' και οι λατσιάλι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σκαλόνι με δεύτερη κίτρινη, όμως ήρθε πολύ αργά για να προλάβει η Ρόμα να αλλάξει τις ισορροπίες.

Κατά τ' άλλα, εκτός εξόδου από την επικίνδυνη ζώνη έκανε η Σιένα, που επικράτησε με 3-0 της Κάλιαρι εντός έδρας, για να εκμεταλλευτεί έτσι στο έπακρο τους δυο βαθμούς που πέταξε η Λέτσε με την Τζένοα στο μεταξύ τους 2-2.

Με 2-0 επικράτησε η Φιορεντίνα της Τσεζένα και για την ώρα δείχνει να μη μπαίνει σε περιπέτειες σχετικά με τη σωτηρία της, ενώ σπουδαίο διπλό, που της επιτρέπει να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη πεντάδα πήρε η Νάπολι κόντρα στην Πάρμα (1-2).

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα