Eύκολα η Ουρουγουάη

Με κορυφαίο τον Χάμες Ροντρίγκες η Κολομβία νίκησε με 2-0 την Ουρουγουάη και περιμένει την Βραζιλία στα προημιτελικά. Επική γκολάρα και πρώτος σκόρερ ο άσος της Μονακό.

Η Κολομβία προκρίθηκε στα προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στη ιστορία της, καθώς νίκησε με 2-0 την Ουρουγουάη, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο άσος της Μονακό σκόραρε δύο φορές, έφτασε τα 5 γκολ και είναι μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς της διοργάνωσης, έγινε ο πρώτος που
σκοράρει στα πρώτα 4 ματς Μουντιάλ μετά τους Ριβάλντο και Ρονάλντο το 2002, ενώ το πρώτο του γκολ ήταν από τα καλύτερα στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ανώτερη η Κολομβία, προκρίθηκε άνετα διατηρώντας το προβάδισμά της (2-0 στο 50') και θα παίξει με την Βραζιλία στον προημιτελικό την Παρασκευή (23:00), ενώ για την Ουρουγουάη ήταν εμφανές πως χωρίς Λουίς Σουάρες... δεν μπορεί.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Μαρακανά"

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Σούνιγα, Σαπάτα, Γέπες, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες, Αγκιλάρ, Κουαδράδο (81' Γκουαρίν), Χάμες Ροντρίγκες (85' Αντριάν Ράμος), Τεόφιλο Γκουτιέρες (68' Μεχία), Τζάκσον Μαρτίνες.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μαρτίν Κάσερες, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Μάξι Περέιρα, Αρέβαλο Ρίος, Άλβαρο Γκονσάλες (67' Αμπέλ Ερνάντες), Άλβαρο Περέιρα (53' Γκαστόν Ραμίρες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Φορλάν (53' Στουάνι), Καβάνι.

Γκολ: 28' και 50' Χάμες Ροντρίγκες

Κάρτες: 55' Χοσέ Μαρία Χιμένες, 77' Λουγκάνο (πάγκο!), 78' Αρμέρο
Keywords
Τυχαία Θέματα