Europa League:Σταντάρ Λιέγης-Σκόντα Ξάνθη

Το θαύμα της πρόκρισης κόντρα στη Σταντάρ θα κυνηγήσει απόψε η Skoda Ξάνθη, η οποία θέλει φύγει με νίκη πρόκρισης από τη Λιέγη.

Η ήττα με 2-1 και η δυναμικότητα της Σταντάρ Λιέγης δεν αφήνουν πολλές ελπίδες στην Skoda Ξάνθη για τον σημερινό επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League
στις21:30, Novasports 1.

Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα και αυτό ισχύει στην περίπτωση της ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι την εστία των Θρακιωτών θα υπερασπιστεί ο Κυριακίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γούτα, Βάλλα και Κομεσίδη. Σε ρόλο μπακ-χαφ θα παίξουν οι Παΐτο και Μαρέν, ενώ ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ντιέ και Ντε Γκούζμαν.

Πιο μπροστά θα είναι οι Μαρσελίνιο και Μάνταλος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βασιλακάκης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γκοχουρί, Πλατέλλας, Τριάδης, Ράνος, Σολάρι, Νάκας και Τορομανίδης.

Από την πλευρά τους, οι Βέλγοι θα αγωνιστούν με τους Καβασίμα (τερματοφύλακας), Ενγκαουά, Μπεν Χαΐμ, Άρσλαγκιτς, Ιαντόλι (άμυνα), Μπούϊενς, Μαρκέ (αμυντικά χαφ), Μπιλό, Μποκού (στα πλάγια), Μπατσουαΐ και Ρέζα (επιθετικό δίδυμο). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μόρις, Οπάρε, Σιμάν, Κανού, Βαν Ντάμε, Ιμπραϊμά Σισέ, Μουζανζί Μπιά, Όζτουρκ, Εζεκιέλ και Ντε Καμάργκο.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιάκομπ Κέλετ από τη Δανία, μαζί με τους συμπατριώτες του Λαρς Ριξ και Γιάκομπ Μπίλε. Επίσης, Δανός είναι και ο τέταρτος διαιτητής Μίχαελ Τικγκορντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα