Euroleague:Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός

Απέναντι στην Αναντολού Εφές πήρε τη μισή εκδίκηση. Για να την ολοκληρώσει ωστόσο, ο Ολυμπιακός πρέπει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, 20:00, ΝΕΤ, προκειμένου να απαντήσει για τη βαριά του ήττα στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα, εκ των οποίων οι τρεις τελευταίες πολύ πειστικές και επιβλητικές απέναντι σε Εμπόριο Αρμάνι

Μιλάνο και Κάχα Λαμποράλ εκτός και Αναντολού Εφές εντός έδρας.

Απόψε όμως με νίκη στο Κάουνας πιάνουν στην πρώτη θέση τη Ζαλγκίρις. Εάν αυτή συνδυαστεί κιόλας με υπερκάλυψη του -18 του ΣΕΦ, θα μπουν από το πουθενά στη θέση του οδηγού. Οι πρωταθλητές έχουν να αντιμετωπίσουν στα δύο εναπομείναντα ματς την Τσεντεβίτα στην Κροατία και την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, ενώ η Ζαλγκίρις έχει πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας στο Μιλάνο και υποδεχόμενη την Εφές.

Η Ζαλγκίρις θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε κατάμεστο γήπεδο και με την ψυχολογία στα ύψη μετά το θρίαμβο με 90-79 στο εγχώριο ντέρμπι απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας στο Βίλνιους. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ρομπέρτας Γιαβτόκας και Τάντας Κλιμαβίτσιους, αλλά οι Τρεμέλ Ντάρντεν, Κσιστόφ και Ντάριους Λαβρίνοβιτς παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν αναμένεται να παίξουν κανονικά.

Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και άπαντες είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αποψινή μάχη στο Κάουνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα